24 июл 2019

Я ніколи і нікому не віддам рідного дому!

Лариса Сисоєва
2:59
12 КОММЕНТАРИЕВ
Людмила Айгозина (Грунская)
Людмила Айгозина (Грунская)
Писня про чорнобрывци!!!!
Галина Чумакова - Станишовская
Галина Чумакова - Станишовская
Класс!
ОЛЬГА ЧЕРНЕНКО
ОЛЬГА ЧЕРНЕНКО
А чорнобривцi тут до чого?
Галина Крыжановская(Калинкина)
Галина Крыжановская(Калинкина)
Мне кажется,что отрывок из фильма про Карпаты.А танцуют гуцулы.Клип под эту песню нужно было снять другой.
Лариса Сисоєва
Лариса Сисоєва
Якщо чогось не знаєте, -- треба хоча би погуглити для початку : Гуцу́ли — субетнос українців, нащадки найстародавнішого племені літописних уличів[1], що живуть у Карпатах: Івано-Франківська, Чернівецька і Закарпатська області України (Верховинський, південна частина Косівського й Надвірнянськогорайонів Івано-Франківської області, Путильський та південна частина Вижницького району Чернівецької області й у більшій частині Рахівського району Закарпатської області). Територія Гуцульщини в Україні — 6,5 тис. км². На півночі Румунії — мармароські та південно-буковинські гуцули.Гуцули чи не єдина група українського етносу для якої вівчарство завжди було провідною галуззю господарства.Український лінгвіст Б. Кобилянський, на основі аналізу гуцульсько-покутського діалекту та історичних даних, висунув гіпотезу про те, що предками населення Гуцульщини й Покуття були племена східних слов’ян — уличів (південь Наддніпрянщина від Дністра) і тиверців (край між Дністром і Карпатами), які переселилися в Карпати і асимілювались з місцевим населенням.Клас!​Відповісти
Идия Ивановна
Идия Ивановна
Дуже файна песня.
Eвгений Филиппов
Eвгений Филиппов
Класс!
Галина Крыжановская(Калинкина)
Галина Крыжановская(Калинкина)
Спасибо за информацию.Теперь буду знать.Век живи,век учись.
Бабулечка Бибигуль
Бабулечка Бибигуль
а кто отбирает родной дом?
Анатолий Минько
Анатолий Минько
А ще Ларисо Гуцули то є (криниця) з якої вся Україна пє "джерельну воду"
ОЛЬГА ЧЕРНЕНКО
ОЛЬГА ЧЕРНЕНКО
Уривок з фiльму Бiла птаха з чорною вiдзнакою.Це класика укрвiнського кiноматографу.Рекомендую подивитись.Перша роль в кiно Богдана Ступки.
Зинаида Баранникова
Зинаида Баранникова
1 Если я говорю языками человеческими и ангельскими, а любви не имею,...То я ничтожество

Раскадровка

Я ніколи і нікому не віддам рідного дому!
Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому! Видео: Я ніколи і нікому не віддам рідного дому!