25 июл 2019

Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :))

2:36
16 КОММЕНТАРИЕВ
ღ Стельяновна☜)ღ
ღ Стельяновна☜)ღ
Inkintator
ADRIANA S
ADRIANA S
copilul invata cuvintele ca desene,si nu le intelege ca sunt alcatuite din litere.De ce tatal nu intreaba o litera din cuvint?Asta se numeste dresare deacum....
Василиса Гуранда(Сырбу)
Василиса Гуранда(Сырбу)
copilul trebue sa faca totul la vremia lui de ce oare parintii nu inteleg acest lucru .
ZINA NOVICOVA-BUDU
ZINA NOVICOVA-BUDU
bravo
Tatiana Stratu ( Secrieru)
Tatiana Stratu ( Secrieru)
Bravo fetitei.bravo si taticului pentru ca gaseste timp si se ocupa cu ea.
Natalia Prunici
Natalia Prunici
Mai lasati copiii sa se bucure de copilarie!!!cind va veni timpul de mers la scoala la ce va mai fi de folos atunci orele????e bravo ca stie a "citi" dar toate la timpul lor!!!
Valentina ★
Valentina ★
Bravo micuto.
viorica coseri(onica)
viorica coseri(onica)
bravo uimitor
Lucia Timotin(Gurita)
Lucia Timotin(Gurita)
este extrem de inzestrata cu inteligenta sau poate chiar un geniu sa se bucure parintii
Lucia Timotin(Gurita)
Lucia Timotin(Gurita)
bravooo fetita
ADRIANA S
ADRIANA S
rau ca nu ve-ti putea intreba peste vre-o 4 ani la ce nivel e aceasta fetita.....eu cunosc asa copil care de mic cunostea si literele si cu cifrele se descurca,dar peste citiva ani atit de mult si-a pierdut interesul ca a cazut mai jos ca copii de virsta lui,si nu-i mai parea deloc interesant invatatul.Asa ca concluzia este-totul la timpul lui,dar nu parintii trebuie sa puna copilul sa faca ceea ce inca nici nu intelege.
Lilia L
Lilia L
amu li se pare ceva normal,dar cu timpul nu va fi asa-va dau dreptate
Lilia L
Lilia L
prea mult o chinuie cu astea-e prea devreme.....si citeste si arata totodata..............
˙·•●♥ஐ♥ღNadiusha ღ♥ஐ♥●•·˙
˙·•●♥ஐ♥ღNadiusha ღ♥ஐ♥●•·˙
Poate are vreo casca in ureche si ii sopteste cineva... de dragul like-urilor..... sau cum zicea cineva mai sus, ca ai invatat cuvintelel ca si animalele! De gresesc sa am scuzare si bravo fetitei
Mariana Botea(Tcaci)
Mariana Botea(Tcaci)
chiar bravo sa va fie sanatoasa si sa aveti bucurie de la ea
Неля Савинкина
Неля Савинкина
МОЛОДЦЫ РОДИТЕЛИ

Раскадровка

Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :))
Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :)) Видео: Leea citeste la 1 an si 4 luni!! :))